استقبال از سهمیه تنظیم‌بازار | ۱۰۰ تن گوشت گوساله منجمد در خراسان رضوی توزیع شد

  • کد خبر: ۳۷۷۳۷۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
استقبال از سهمیه تنظیم‌بازار | ۱۰۰ تن گوشت گوساله منجمد در خراسان رضوی توزیع شد
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان خراسان رضوی گفت: در راستای اجرای طرح‌های حمایتی برای کنترل بازار و تأمین پروتئین موردنیاز، تاکنون ۱۰۰ تن از سهمیه ۲۲۰ تنی گوشت گوساله منجمد داخلی تخصیص‌یافته به استان خراسان رضوی، با قیمت مصوب درب سردخانه، توزیع شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

سعادت علی‌نیا روز شنبه (۱۵ آذر ۱۴۰۴) در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: توزیع گوشت منجمد گوساله با استقبال خوب مردم مواجه شده است؛ به‌طوری‌که ۱۰۰ تن از سهمیه کل در مرحله نخست به بازار عرضه شد.

وی قیمت‌های مصوب برای این محصول را به شرح زیر اعلام کرد: قیمت هر کیلوگرم برای قطعات گردن و راسته ۵۸۰ هزار تومان و برای قطعات گردن و سردست ۵۴۶ هزار تومان درب سردخانه پشتیبانی امور دام تعیین شده است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان خراسان رضوی همچنین افزود: مابقی سهمیه باقی‌مانده نیز در روز‌های آینده به صورت مستمر برای تنظیم‌بازار در اختیار مردم قرار خواهد گرفت تا اطمینان حاصل شود که همه شهروندان به این منابع پروتئینی با قیمت‌های تنظیم‌شده دسترسی خواهند داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.